Automate your Marketing
with Womplify




 


By: azean anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 17-Feb-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark

 


Sunday, 17-Feb-2008 15:01 Email | Share | | Bookmark

Adam di tAMAN
 


Monday, 11-Feb-2008 17:40 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya

 
 
 
View all 5 photos...
Cuti raya cina ni, yan tak ke mana-mana.Ya Allah, boringnya duk rumah..Tuhan ajer yang tahu.Ingatkan nak ler mengulangkaji tapi hampeh ajer..hehe.Semalam ada Linda ajak pi Putrajaya, tapi tak ter pergi.Sorry Linda. Then the next day, kami pergi ke Putrajaya.Satu keluarga pi solat kat masjid Putrajaya.hehe


Thursday, 7-Feb-2008 19:19 Email | Share | | Bookmark
Pangkor...pangkor

keindahan
abah
 
View all 6 photos...
Ni gambar ketika adam dan abahnya ke pulau pangkor.Yan tak pergi sbb terlalu sibuk.lagipun malas lah nak berpanas..aku dengar cerita jer lah tentang kehebatannya dan keindahan di sana.hehe....
Aku teringin sangat nak ikut sebenarnya tapi mungkin masa tak mengizinkan kut.tak pe..lain kali aku datang wahai Pulau Pangkor.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net